Fonts stop working in user account 2 same pc

General discussion of the use of FontExpert font manager

Fonts stop working in user account 2 same pc

Postby Bluesman » Sun Jul 09, 2017 6:10 pm

Hi. This has worked since I installed FontExpert. I manage "FE" in useraccount 1, and it's here all fonts are installed. When switching to useraccount 2 the fonts still works here and you could see them in the Windows font folder.
But now suddenly it don't works anymore, and I can not see the fonts that are activated in user account 1 in useraccount 2 anymore.
Which is the correct way of using "FE" in 2 accounts in same pc??
Bluesman
 
Posts: 55
Joined: Mon Apr 17, 2017 9:46 pm
Location: Quito, Ecuador

Re: Fonts stop working in user account 2 same pc

Postby admin » Thu Sep 07, 2017 5:20 pm

If the installed fonts are located within "My Documents" node, that is probably the reason why the fonts are not visible under another user account. If you use two user accounts it is better to put fonts to a folder that is visible under both accounts. For example, C:\MyFonts\... folder should be visible under both accounts. Please try.
admin
Site Admin
 
Posts: 262
Joined: Thu Feb 10, 2005 10:20 am
Location: Proxima Software

Re: Fonts stop working in user account 2 same pc

Postby Bluesman » Mon Sep 25, 2017 9:33 am

OK thanks for answer. I always have placed the fonts librarys directly to the "C" disc. Before "Font Expert" and now after "Font Expert". Since some months I use another software for my font handling. Because the backup function doesn't work. I will continue with this until there is a update that fix this issue.
Bluesman
 
Posts: 55
Joined: Mon Apr 17, 2017 9:46 pm
Location: Quito, Ecuador


Return to Using FontExpert

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron