FontExpert crashes sometimes when adding fonts to a group

A place to discuss any issues found in FontExpert, steps to reproduce, workaround or how to fix

FontExpert crashes sometimes when adding fonts to a group

Postby taro uma » Thu Nov 09, 2006 10:50 am

I have been using for several months and all has been fine, but today I created a new font group and added a few fonts to it (all opentype) and then the last group of fonts I tried, I get the error message that fontexpert encountered an error and needs to close, i may lose any work.

So I open it again and try again, success but then crash again a few more fonts down the line.

This happens several times, then I try finding font problems and none are found. So I install the rest with no problems at all.

Using version 8.0 Release 1, registered, downloaded from website.
taro uma
 
Posts: 1
Joined: Thu Nov 09, 2006 10:44 am

Postby admin » Fri Nov 10, 2006 12:03 pm

Please give us more details how we should try to reproduce it. Any details, screenshots, font names, any information will help. Please send in a message to support@ proximasoftware.com.

There are many places in the program where the Add to Group... command is available. Am I correct thinking that you selected fonts in the Files view?

(Please also try version 8.0 Release 2, available since November 10, 2006.)
admin
Site Admin
 
Posts: 262
Joined: Thu Feb 10, 2005 10:20 am
Location: Proxima Software


Return to FontExpert Bugs, Known Issues and Workarounds

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron